Huren in Terras aan de Schie.

Wordt dit de plek waar jij je eigen thuis creëert? Terras aan de Schie brengt nieuw leven in het centrum van Schiedam. Het voormalige kantoorgebouw naast het station wordt getransformeerd naar een moderne woontoren van 15 verdiepingen met 130 huurappartementen, allemaal in het middenhuursegment.

In Terras aan de Schie sta jij centraal. Letterlijk; je woont hier in het Schiedamse stadscentrum, direct naast het station en aan het water. Maar ook figuurlijk, want jij bepaalt mogelijk hoe straks de inrichting, afwerking en functies van het gebouw eruit kunnen komen te zien. Wij zouden het leuk vinden om je mening te horen, vul je de vragenlijst volledig in?

Ben jij een van de nieuwe bewoners? De 2- en 3-kamerappartementen variëren in oppervlakte van 64 tot 84 m² en ontspannen doe je in je eigen buitenruimte; alle appartementen hebben een balkon, tot maar liefst 22 m². Daarnaast wordt er een grote gemeenschappelijke groene daktuin gerealiseerd, waar je als bewoner gezellig je buren kunt treffen, of gewoon ongestoord een boek kunt lezen.

De openbaar vervoervoorzieningen kunnen natuurlijk niet beter op deze plek, maar wil je toch je auto bij de hand? Dat kan, het is mogelijk om bij je appartement een parkeerplaats te huren in de naast het station gelegen garage.
Een indruk van enkele toekomstige appartementen in Terras aan de Schie:1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Jouw eigen plek.

Waar je ook heen wilt, Terras aan de Schie is dankzij de centrale ligging altijd jouw perfecte uitvalsbasis. Via de snelwegen A4 en A20 en station Schiedam Centrum ben je nauw verbonden met de rest van de wereld. Of je nu met de auto, het ov of de fiets gaat: binnen no time sta je in Rotterdam, Delft of Den Haag.

Maar waarom zou je naar een andere stad gaan, als er in Schiedam zoveel te ontdekken valt? Van winkels tot gezellige terrasjes aan de Schie. Van publieke voorzieningen tot de musea en molens in het historische Schiedamse stadscentrum. En van een grote bioscoop tot het prachtig groene Prinses Beatrixpark. In Terras aan de Schie vind je het allemaal om de hoek.

Terras aan de Schie
Floating Farm
Latte Heart Coffee & Cakes
Pannenkoe Schiedam
Hamachi
Wenneker Cinema (Filmhuis)
Boulderwand
Fort Drakensteijn
Optisport Zwembad Groenoord
Thermen Holiday
Franciscus Vlietland
WSV de Nieuwe Haven
Julianapark
Café Sjiek
Bibliotheek Schiedam
B&B de Gusto
Brasserie De Eenling
Lucas Drinkwinkel
Oude Stadhuis
SDAM I-Punt
Galerie 158
Galerie Dirt
Museummolen De Walvisch
Nationaal Coöperatie Museum
Historische centrum (Lange Haven)
Jenevermuseum
De Bonte Koe Chocolade
Stadsvilla Mout Rotterdam-Schiedam
1714 drinks & bites

Jouw ideale woning.

Hoe Terras aan de Schie eruit gaat zien? Dat bepaal jij! Vul de vragenlijst in en laat ons weten welke wensen jij hebt voor de inrichting, afwerking en functies van het gebouw.

Vul de vragenlijst in

Nieuws

Bovenste lagen van het gebouw verwijderd
22-12-2022
Bouwdoeken opgehangen
16-11-2022
Klaar voor de start
30-06-2022

De bouw van Terras aan de Schie is gestart in de zomer van 2022 en de transformatie is op dit moment in volle gang. De verwachte oplevering is het derde kwartaal van 2024.

Wil je op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, en wanneer er meer bekend is over de voortgang van de bouw, beschikbare woningtypen en start verhuur, ontvang je vanzelf bericht!

Schrijf je nu in!

Contact

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen
Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam

010-2730102
info@terrasaandeschie.nl

9654b610-2eae-11ed-9425-653ec1f7a605-uvastgoed-1x1.png

Ontwikkeling door Uvastgoed
8c64e040-2eae-11ed-8957-4fa971e33bcc-bolton.png

Transformatie door Bolton
915396a0-2eae-11ed-abb0-2ba48300ef2f-ds.png

Terras aan de Schie is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Schiedistrict